Benvinguts a l’Observatori sobre deontologia periodística!

Deontologiaperiodistica.com és un observatori online sobre ètica professional que es desenvolupa en el marc de l’assignatura Deontologia periodística (Grau en Periodisme, Universitat Pompeu Fabra).

Podeu col·laborar en aquest espai analitzant casos clàssics i d’actualitat relacionats amb la deontologia periodística. L’aprenentatge a través de casos que han generat dubtes ètics és una de les millors maneres de reflexionar críticament sobre els encerts i les mancances de l’actuació professional. El coneixement que genereu pot ajudar també als vostres companys a reflexionar sobre la pràctica comunicativa, i en darrera instància, a fer un periodisme compromès i de qualitat.

En aquest bloc trobareu les normes per publicar entrades a l’observatori. També teniu a la vostra disposició el tesaure sobre l’ètica periodística (instrument que us permetrà detectar els principis i ítems afectats en els casos que examineu) i l’accés a tot un seguit de codis i llibres d’estil, que us ajudaran a argumentar les vostres anàlisis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s